סטודנטים ומתעניינים יקרים שלום רב

באם הנכם  לפני סיום לימודכם לתואר ראשון, או מעט אחרי, ומחפשים אתגר המשלב בין לימודים מרתקים לקריירה ברצוננו להציע לכם תכנית ייחודית,

מצליחה ומרתקת העוסקת בתחומי תוכן ומחקר עיוני בתרבות הקולנוע.

התוכנית הינה בינתחומית ועוסקת במחקר אינטגרטיבי של  נושאי חברה ותרבות  באינטראקציה עם לימודי קולנוע וחקירתו.

התכנית מיועדת לבעלי תואר ראשון ולבעלי תואר   BA BE.d  ממוסד מוכר להשכלה גבוהה ומכללות להוראה.

הלימודים מתקיימים יום בשבוע, ומיועדים בעיקר לאנשים עובדים המבקשים לשלב בין קריירה למחקר ולימודים בתחום מעניין ומקורי.

התוכנית פתוחה לתלמידי כל הפקולטות באוניברסיטה (בכפוף להשלמות נדרשות).

תכנית הלימודים המוצעת בתרבות הקולנוע מאפשרת בחירה בין שני מסלולים:

• מסלול א': 28 שש"ס, כתיבת 2 עבודות סמינריוניות וכתיבת תזה.
  • מסלול ב': 36 שש"ס, כתיבת 3 עבודות סמינריוניות ועמידה בבחינת גמר.

התוכנית כוללת סדנאות ותרגולים מקצועיים באולפן הטלוויזיה של הערוץ האקדמי עם מיטב הבמאים בארץ.

ההרשמה לשנה"ל תשפ"א סמסטר א' 2020-20201  החלה  –  מספר המקומות מוגבל לכן הקדימו להירשם.

למורים:

תינתן הטבה למורים מארגון המורים. הארגון והאוניברסיטה יממנו חלק יחסי משכר הלימוד.

למתעניינים:

ניתן לקבל פרטים ראשונים ממרכזת התוכנית רויטל כהן– 04-8240424